Скоро Китайский Новий Рiк!

Татьяна Брезицкая
Скоро Китайский Новий Рік
Ступить  Криска,на поріг
Чуєте, уже шкребеться
Бо за стіл їй вже не йметься
Всім здоров'я обіцяє
Щедро хвостиком  виляє
Принесе достатку  в дім
Бо запаслива,між тим
То ж скоріше  зустрічайте
Всі бажання загадайте
Цілий рік Ви процвітайте
Тай, в добробуті зростайте!