Закалённая

Елизавета Судьина
Ты еще женщина сильная, закаленная,
много воды можешь еще натаскать,
а я за тобой побежала, до звезд влюбленная
лишь оттого, что ты любишь сильней раз в пять.

Голос твой то брутальный, а то хохочущий
манит, играет, будто купает в лжи,
ты будто знаешь всё наперёд, что хочется
мне рассказать, и требуешь: доложи.

Ты до конца доделала все, уверена
В том, что права, как Щит - широка в груди!
И от тебя отскакивает все временное,
Правда, я - мелочь, и как богиня - ты!

Выйди на связь! хотя ты всегда на связи.
мучаешь все же, не выходя в эфир?
мы все равно повенчаны, как в экстазе,
этим всезнаньем связи. Как Бог и мир.

**
you are still a strong woman,  and very salty,
you can still carry with you a lot of water,
and I ran after you, in love with the stars
only because you love stronger than five times.

your voice is either brutal or right there laughing,
plays and allures like bathing in a lie,
as if you know everything in advance what
I want to tell, requiring: report back.

You have completed everything, very sure
That you are right, your chest is wide as a shield,
All temporary bounces off you, truly
You are a goddess, I'm a little thing!

get on the phone! although you're always touching,
But still tormenting, not going in broadcast.
But we are married anyway, as ecstatic
All-knowing connections. Like world and God.