Що тебе драту?

Лина Коваль
Тебе дратує її гордість?Чи її байдужість?
Чи те що до неї не можеш доторкнутись?
 Її тіло твоя помста , її руки твої кати
Скільки ще часу тобі прийдеться зачекати?
Щоб поряд з нею в унісон вогнем палати
Тебе дратує її м'якість? Чи її ласка?
Чи те що з нею у вас прикольна казка?
Її очі твої рани, її голос твоя пісня
Скільки буде дівчат у тебе після?
Щоб забути ту маленьку дівку
Тебе дратує її кохання? Чи її страждання?
Чи те що в неї не прості бажання?
Її коси твої шати, її ноги твоя слабкість
Скільки ти ще будеш до неї повертатись?
Щоб добити до кінця її м'ягкість
Ти будеш час тільки марнувати
Її серце твоя клітка, твоє серце її знищить
Ти полюбиш її знову
А тепер вона тебе самим залишить