***

Вера Деревьянко
Нехай життя і небеса
дарують радість і чудеса...
Нехай господь дарує милість
Нехай живе усяка живність
Щоб і гавкало і крякало щоб хрюкало і мукало
Мурликало мяукало
І серденько ритмічно стукало...
Щоб достаток завжди був
Щоб жив ти з богом
і незабув
 його подякувать за те
Що повний стіл
 Твоя сімеєчка росте..,
Життя веселе непросте...
Щасливе ніжне непусте