***

Андрей Койнак
З ранку до вечора ми на роботу.
На паузі мрії і почуття.
Чекає фортуна свого повороту
Поки вночі спить художник життя.

Ми живемо, як діти -
Тільки б час пропустити.
Краще б з вітром нам грати,
В небо погляд пускати.

Але я кажу, все можливо змінити.
У тебе є фарби, але стежки чисті.
Біжимо по колу. А коли жити?
Давай прямо зараз на цьому місці!

Лови промінь сонця і лізь по ньому.
Вдихай свободу як ніби сни.
І завтра знову тебе обійму
На малюнку, який зробиш мені.

27/09/2019г.