Лiст 3 -Стрыечная Яечня

Владимир Кушарев-Вода
               Хлопчык Гарэза і Стрыечная Яечня.

      Дык вось у вакно было сонца, дрэвы трымаліся нібы вежы! Гэткім
    цудоўным часам можна пайсці прайсціся-палепшыць свой настрой!І
    калі адчынялі халадыльнік -абамлела, бо сапраўды надвор,е
    як мёд! Яшчэ ўскрайкам вока ў калідоры я ўбачыла ровар, о як бы мне хацелася
    пракаціцца на ім! Але вось што сталася!
        На полі зроку з,явіўся нейкі хлопец! Заўважыла,что ў яго былі
   пабітыя каленкі, А нос быў замурзэпаны,ён не знаходзіў сабе месца,
   круціўся! "Дзе твае бацькі?"-хацела спытаць я! Але не паспела!
   Ён схапіў мяне і пачаў свой атракцыён!  Каціў мяне па паверхні
   стала, я пераскочыла сурвэтку на стале каб не скінуць!...А потым ён
   хацеў кінуць мяне з балькона. Але нехта вайшой і мяне паклалі Ў
   кішэню."
        Потым я ўжо сачыла з кішэні! Нехта круціўся ў халаце каля
   патэльні!Нехта з кімсьці гаварыў шэптам! Во навіна ка мне ў
   кішэню падсялілася цукерка!І мы ўжо не сумавалі- зваранае заўсёды
   знойдзе аб чым пагаварыць з салодкім! Цукерка праз гадзіну
   знікла, мабыць яна пераехала ў другое месца, дзе больш святла і цёпла!
       Але вы разумееце, што жыццё яечні гэта шлях перароджаняў!
        Пасля таго
   як Гарэза пайшой спаць, я засталася ў кішэні!Мне не спалося да апоўначы!
   А пасля рукі ад якіх адчувала матчына цяпло ўзялі мяне ,  я пачула
   сябе на гэтых руках як ў калысцы!Пачуліся спевы да сна!