Пол Лоуренс Данбар. Paul Lawrence Dunbar. To J. Q

Иветта Дубович Ветка Кофе
What are the things that make
             life bright?
A star gleam in the night.

What hearts us for the coming fray?
The dawn tints of the day.

What helps to speed the weary mile?
A brother's friendly smile.

What turns o'gold the evening gray?
A flower beside the way.


      С уважением к Полу.


Что нашу жизнь наполняет чувством?
Голову выше!
         Звезды пьедестал!

Что злит, толкая подраться с хрустом?
Тон дня, рассвета
         ( не с той ноги встал!)

Что нам усталость снимет в дороге?
Улыбка брата и дружбы залог.

Золотом, ЧТО, целуя, покроет?
Вечер - и - рядом с дорогой -
           Цветок!!!