Парт я в йни

Виктор Худаков 4
   
Українці, Росіяни,
Плаче скривджена душа,
Коли мир у нас настане,
Проженіть те кляте США.
Кому санкції потрібні?
Нащо в НАТО нас ведуть,
Нам залишилися злидні,
Скоро й землю продадуть.

Що ми маємо в Европі?
Наймитують там раби,
Діти гинуть у окопі,
Боже правий щось роби.
Досить людям воювати,
Нащо клята ця війна?
Краще мирно торгувати,
Ворожнечі гріш ціна.

Президенти не від Бога,
В МВФ одні борги,
В пекло нас веде дорога,
Бо при владі вороги.
В раді більшість, то зелені,
Тобто партія війни,
Ціни знов ростуть шаленні,
Гинуть доньки і сини.