Не дiвчина а космос-2

Дмитрий Погребняк 555
У кожної людини є своя мелодія душі
ми чуємо у серці неповторні звуки
нас розкривають зсередини ноти як ключі
і хлинуть з почуттями справжні муки...
Знайомство випадкове зачеплена струна
а доля несподівано нам акорд зіграє
і дівчина зустрінеться тендітна і струнка
але вона чомусь підіграти зволікає...
Школа життя музичної грамоті не вчить
природний інструмент в грудях штовхає
і з відчуттями наше серце ніколи не мовчить
воно співає пісні в унісон...якщо кохає...