Не дiвчина а космос-3

Дмитрий Погребняк 555
У тебе очі - два великих сонця
своєю добротою мене зігрівають
в твої дивлюся я душі віконця
вони мій путь майбутній осявають...
У тебе волосся - жовті промені
ліанами до самих плечей звисають
трояндовим парфумом скрізь сповнені
переліваються і дуже яскраво сяють...
У тебе брови - два чорних місяця
твій ніс і очі ніжно огинають
як завжди в серце скопом вмістяться
ще і рожеві щоки біля себе тримають...