Saved time from Ice Age Apocalypse since 2012

Роби Униаки
https://music.yandex.ru/album/4953160/track/38641527
Cancun
Исполнитель: TAPE FIVE

Each Horn from Varga (Svarog - stars echelon near, which starts from Varga) turns into Volos when moving away, and when approaching, each Volos turns into a Varga stars cluster - a certain Svarog.

Varga-galaxy Starry sky reflection in terrestrial civilization, in terrestrial conditions of much smaller sizes and distances, has its own small Volosts-uezd worlds and people also live in them, their world is no less.

On small Easter island and many other places on Earth, there were various "airplane religions" for a long time, because small worlds people never saw airplanes and "gods from flying chariots" gave them fantastic magic items. We are all like children before Unknown Knowledge, Unknown boundaries are boundless.

Каждый Рог с Варги (Сварог - эшелон звёзд вблизи, который начинается исходит с Варги) при отдалении превращается в Волос, а при приближении каждый Волос превращается в скопление звёзд Варги - определённый Сварог.

Отражение Звёздного неба галактики-варги в земной цивилизации, в земных условиях значительно меньших размеров и расстояний есть свои маленькие миры Волости-уезды и в них живут тоже люди, мир которых ничуть не меньше.

На маленьком острове Пасхи и во многих других местах на Земле долгое время существовали различные "самолётные религии", потому что люди маленьких миров никогда не видели самолётов и "боги с летающих колесниц" дарили им фантастические волшебные предметы. Мы все словно дети перед Неведомым Знанием, границы Непознанного беспредельны.

***

2019-20 Ice Age Cold detonator sky sponsors bloks http://www.stihi.ru/2019/12/23/191