Арт

Светлана Даныш
Давайте відпрасуємо
Думки в конверті
Потроху вже почали відпускати  додому
Мої намагання собі бути відвертою
Я не біжу не лечу - віддаляю втому
Хочу ще бути
Не хочу вагатися
Хочу ще бути
Не хочу плакати
Я хочу ще бути
Не хочу вагатися
Я хочу ще бути
Мені не однаково...
Давайте я подумаю
Дещо не виходить
Незграбні дії діяти робити працювати
Поетесою назвалася - погарячкувала
Дожити до здійснення , дожити до зарплати.
Велике прання
Найкраще зрання
Велике прання
Не хочу плакати
Мені не однаково...