Пiсенька Снiгуроньки

Светлана Даныш
Ой зима зима зима
В білу казку кличе.
Я Снігуронька сама,
Йде вже  Новоріччя!

Ой зима зима зима
Сніжна і пухнаста.
Ти прийди, прийди сама
В Новорічну казку!

Ой зима зима зима
Снігом засипає,
Я Снігуронька сама
Вас усіх вітаю!