Проникнення неназванне

Игорь Степанович Шевчук
       Проникнення і неназванне



І що... є чистою Краса...
Краса Христа...
і чисті
цілувань уста


і слово ніс і прокладав стежки
красою зирив так
щоб не заплакала десь
незатребувана
чистота!..


і серцем ходить ще
втрапляє чистою краса...


це що завгодно
це що завгодно Христа годне...
подвижка
здвижка
книжка

іноді рука з книжкою
о, дай Боже...

22.01.2020