В дпов сти-21

Хохол Хохотович
Життєкредо - краще мати -
Кілька сотень гарних друзів,
Аніж місячну зарплату,
Це одна з палких ілюзій.

Залишаються відкритими
Запитання день при дні,
Як знайомих запросити,
Як живеш на мілині.

Як у шафі скиглять миші,
Від постійних голодовок,
У кишенях вітер свище -
І шука заначку-сховок.

В таганів - недоля злая,
Наче македонське військо
На шляху до Гімалаїв,
Ледь здержались, щоб не зїсти.

Де дві піци, пляшка пива,
Безтурботна атмосфера,
Анекдоти незлостиві,
Підлабузники й суфлери.

Чіпси, матчі по футболу,
І привіт з телеекрану,
Батін ящик алкоголю,
Пиво, що тече із крана.

Де дівчата, що за гроші,
Розважають по тарифу,
Наркоти пянка доріжка -
Ніц нема, в квартирі тихо.

Рубль береже копійку,
До найближчої зарплати,
Щоб купити ниток й дірку
У кишені залатати.