Про себе

Вика Кидик
Пам'ятаю, що колись я писала,
Та по спілкуванню себе зовсім не впізнала,
Чому тепер я іншою стала?
Та ні, то не світ такий, то люди мене поміняли.

Подорослішала, зважила "За" та і "Проти",
Прочитала книжки, яких вважаю було вдосталь,
Не пишу філософських цитат, та не читаю романи,
Просто є те, що не зможуть книжки передати.

Є люди які погляди часто міняли,
Є пісні немов ситуацію мою описали,
Класика така як, Бах чи Бетховен,
Але нажаль, я фанатка Вівальді та Моцарта.