Ангеле

Нина Дорофеева-Садовник
У щастя крила, Ангеле, твої!
Вони мене завжди вели угору.
Моє серденько розквітає навесні.
І люди, мов стають добрішими довкола.
 
У щастя крила, Ангеле, твої!
І загорнувшись у м'які обійми,
Разом зі мною по життю лети.
Я відчуваю тебе поруч, Ангеле надійний.

У щастя крила, Ангеле, твої!
Усмішка наче подих вітру.
А головне, від мене ти не йди.
Без тебе душу нікуди подіти.

У щастя крила, Ангеле, твої!
Захиснику мій вірний, найдорожчий.
Хорошу звістку ти мені неси.
Про це буду просити я щоночі.