Весна

Нина Дорофеева-Садовник
Коли не знаєш, чого чекати,
Глибокий вечір.
А ти ще й досі не лягаєш спати,
Ранок.
Уже співає пісню соловейко,
Мамо.
Чого так хоче молоде серденько?

Долі, я пошепки попрошу долі,
Щастя,
Та щирої любові.

Коли чекаєш якогось чуда,
І відчуваєш
Щось станеться, хороше дійсно буде,
Квіти
Вже одягли барвисті плаття квіти.
Стрітить,
Весна чекає тільки нас щоб жити.

Я буду гарна, одягну намисто.
Звісно.
У соловейка голос чистий-чистий.
Немов струмочок річки в лісі.
Немов мала росяна сльозка,
Немов листок у першу осінь.

Де білочки гризуть горішки,
Весно, мені до тебе в мріях зовсім трішки.