Халепа

Игорь Краса
Якась така халепа вийшла знову,
Що маємо - те маємо, і раді,
Як і завжди, але як каже Вова,
То кожен з нас тепер при вищій владі.

І кожен має людові служити,
Бо всі у даній галузі таланти.
Подивишся навколо - страшно жити,
Куди не плюнешь - скрізь одні гаранти.

Усі тепер царі на цій посаді,
Усім гуртом товчуть в одній калюжі,
От тільки ж є проблемка на заваді -
Із зарплатнею якось тут не дуже.

Я викреслив своє ім'я з регістру,
Бо маю думку щодо прецеденту,
Що бути звичайнісіньким міністром
Крутіше ніж фіктивним президентом.