Не хочу втрачати...

Владимир Прохода
 Не хочу втрачати,
 Втрачати що є
 Хоча час спитати
 Сумління своє...

 Але ще літаю
 В уяві і снах,
 У хмарах шукаю,
 Як зранений птах

 Божої ласки,
 Довіру, тепло,
 Новорічної казки,
 Щоб все ще було.

 Чи збудуться мрії
 Мої до кінця,
 А душу зігрію
 Та ім’я творця.


 П.В.М.    04.12.2019г.