надiюсь на Божу милiсть

Вера Деревьянко
Надзвичайно бурний час
Бурєй двинувся на нас
Когось у вирій занесло
Змив з леця землі село...
Землетруси
Землю трусять
Города бідой матросять
У пучину кинуть просять...
Бог такого не дозволить
І спасе хто щиро молить...