Не дiвчина а космос-5

Дмитрий Погребняк 555
У нас з тобою різниця потенціалів
але один для одного ми створені
не носимо обидва рожевих окулярів
але ми бачимо...реакцію прискорену...
У нас з тобою є різниця полюсів
але несхожість нас завжди  єднає
пирнаємо обидва у вир ми почуттів
мабудь вже...іншого вибору немає...
У нас з тобою паралелі геометрія
але і протилежності щільно прилягають
відтворюється у серцях душі сіметрія
і нам порозумітися...боги допомогають...