Сварка

Дмитрий Погребняк 555
А ти пішла не попращавшись по англійськи
твоя фігура швидко розчинилася в імлі
ми до взаємності дійшли вже зовсім близько
як спогади залишила свої сліди ти на землі...
В повітрі з запахом духів п'янили аромати
твій терпкий запах-повір я звісно пам'ятаю
а може моє серце не хоче іншого сприймати
ти вирішила чомусь що я уваги не звертаю...
І день сьогоднішній вже наближався до заходу
що ми помиримося звісно сумнівів не маю
ніяк не надивлюся я на твою дівочу вроду
ти розумієш глибоко в душі я тебе...кохаю...