Дiти Сонця

Клавдия Дмитрив
Діти Сонця – особливі діти,
І доброта  дана їм за кількох,
Вони – це особливі наші квіти,
І їх тепло душі – не в багатьох.

Вони насправді дуже особливі,
Господь талантами їх теж обдарував.
Багато в чому дуже є кмітливі,
Про них Всевишній завжди пам’ятав.

Є серед них народжені таланти,
Яким дано творити чудеса.
Вони – художники, спортсмени, музиканти,
А всі разом – це Сонячна краса.

І багатьом до них дуже далеко,
Щирості й добра в них позичать.
Клекочуть у гнізді, наче лелеки,
Добро вони всі вміють цінувать.

Хай Мати Божа їх оберігає,
Здоров’я й сили Господь хай додає.
Хай сонце з неба їх щодня вітає,
І Ангел свою руку подає.

22.01.2020 р.