Подаруй мен

Виктор Худаков 4
      
Подаруй мені зоряні ночі,
Поведи в теплі сонячні дні,
Щоб сміялися весело очі,
Та співались красиві пісні.
Ти почуєш мелодію в слові,
Соловїну зелену красу,
Що тобі у відвертій розмові,
Ніби квітку чарівну несу.
  Приспів
Подарунком я буду пишатись,
Добре серце віддам назавжди,
Хочу поряд з тобою лишатись,
В час дозвілля й годину біди.
Хай збуваються наші надії,
Не кінчаються дні весняні,
Завжди будуть серця молодії,
Та лягають слова у пісні.
   Приспів
Звідки береться кохання?
Знає про це тільки Бог,
Як відбулося єднання,
Вірних сердець у обох.