Лiлея квiтка

Светлана Даныш
1.
До незвіданих зірок, тих, що вказують мій шлях
Наді мною і тобою. Сяють наші почуття
Тих мелодій, що збудить в  моєму серці тільки ти
Зумів, як сонце в небі сяє, -  квітку щастя віднайти!

Приспів:
А я шукала мою квітку,
А я боялась - не розквітне -
Ти мій сум - ліки від самоти.
А я кохала твою вірність,
А я злітала, як лебідка
За моря - лиш за тобою йти!

2.
Не шукай, бо то любов, її лілея - це душа,
Співає сонячно, живе тобою, засинає у віршах...
Цінує кожен крок, щоб бути разом і до мрії йти,
Свою лілею-квітку, як лелітку, втримать-зберегти!

Приспів:
А я шукала мою мою квітку,
А я боялась - не розквітне,
Ти моя ніч - ліки від самоти!
А я кохала твою вірність,
А я злітала, як лебідка
За моря - лиш за тобою йти!