Поет

Светлана Даныш
Я той здичавілий поет, що боїться своєї... ні, не тіні, то було би банально... дзвінка із запрошенням. Шурхотіння думки у голові - що це комусь бодай потрібно, крім нього самого?... Мій поет спить. Він варить яєшню. Він робить усе - крім писати... писати себе, своє життя, писати на склі крізь вогкі окуляри, і щоб усе це бачили. Вони. Кого він понад усе боїться... Боїться.