Надыход восенi

Тимофей Антонов
Вечар.Цiха стала.
Усе кладуцца спаць.
Сонца на змярканнi.
Птушак не вiдаць.
Циха шэпча лiсце:
"Сонейка ужо спiць,
Месячык на небе
весела глядзiць".
Зоркi усё гавораць:
"Ноч даужэй за дзень,
Лета праляцела,
Восень, добры дзень!"