Мама

Светлана Даныш
Як бувало маленькою пам'ятаю
Засинала в обіймах твоїх
Моя лагідна, найрідніша мама
Ти мій ангел, мій оберіг
Де би я не була, - завжди зі мною!
Руки - крила цілую-цілую
Ніжно-біла, солодка колискова,
Що я любила,
Зі мною знову.
Мамо, як тепло з тобою, до тебе горнуся....
Для тебе всі зорі, весь світ, що дала ти мені,-
Кохаю, люблю, для тебе співаю пісні,
Я буду тебе берегти...
Завжди!
Стежинка сонця, що у твоїй душі
Розрадить погляд, всі думи сумні
Там, де  ти була, моя пташко,
Мама лагідна моя
Ти моя.
Найрідніша ніжна сама
Мама, мама!
Мамо, ти моя найближча людина
Мамо, кохана сама єдина
Сонце для мене
Щастя мого життя., люблю тебе я!