Iстинне Щастя

Лю Нели
Ми летимо над океаном хмар...
А хмари білі-білі, наче сніг.
Я, Богу, дякую, за цей безцінний дар,
Наявність зору, мови, рук і ніг...

Для щастя, дійсно, треба не багато,
Повітря і вода, й тепло Любові...
Вдихаючи Життя - Подяку видихати.
Істинне Щастя, коли всі здорові!


                14.01.20