Письмо к любимой

Нина Дорофеева-Садовник
Я вбережу тебе, якщо насниться жах,
Та з неба як зірвуться звуки грому,
Твої проблеми відтепер в моїх руках,
І не віддам тебе тепер нікому.

Ти розкажи про що твої думки,
Я розшифрую твою пісню нотним станом,
Я розумію, спогади такі крихкі,
Але тебе любити,птася, я не перестану.

А як далеко я, то плакати не треба,
Здійми свій погляд ти у синю даль.
Ми дивимось в одне й те саме небо,
Коли нема мене, я поряд, відчувай.

І подолаю відстані, дороги, кілометри.
Мені здається, що я здатен подолати час.
Щоби відчути, відшукати де ти.
І розпочати цю історію про нас.

Nina Dorofeeva
25.11.2018