Дiточки

Галина Упнер
Дарував  мені  Господь двох діточок,
Є у мене донечка і є синок,
А я їх матуся їм життя дала,
І вони для мене, наче два крила.
             
            Приспів:

Донечко рідненька, донечко,
Ти моє ясненьке сонечко.
А синочок - місяць молодесенький.
Чорнобривий  парубок гарнесенький.

            

Руки золоті в синочка у мого,
За роботу люди дякують його.
Доня - господиня та розумниця.
А красуня, що усі милуються.

        Приспів:
               
Вже попарувались діточки мої
І щебечуть з милими, як  солов'ї,
А ми  з батьком в гості їх покликаєм,
Зберемось родиною великою.

         Приспів