Квiтка... Ти мiй найкращий у свiтi

Светлана Даныш
1.
Відпусти відчай від душі,
Я і ти - зорепад надій.
Вчора ще небо у вірші,
Та без тебе я не хочу  йти.

Приспів:
Ти мій найкращий у світі!
Тримай мене, як повітря
В руках своїх обережно.
Кохаю, чуєш, безмежно!
Втопаю в твоїх обіймах,
Ти мій найкращий у світі,
Не треба більше нікого -
Мене цілуй, я - квітка,
Що дивиться в очі неба
Твого...

2.
Вранці кава й білий шоколад,
До світанку - п'ять хвилин тепла...
Зачекай, я хочу ще назад,
Зачекай, я в щасті не була!

Приспів.

Брідж:
Я до тебе, Сонце, за край!
Я до тебе - не відпускай!
Я з тобою, як під крилом - і ми разом!
Я з тобою, Сонце, за край!
Я з тобою - не відпускай!
Я з тобою, як під крильми - і разом ми!

Приспів.