Твердость духа

Людмила Тутова
Короче путь
    Не станет,
Его вся суть
    Достанет.
Надеяться,
    Тупо  ждать.
Перемелется,
    Как узнать?
Твёрдось духа
    Залогом,
Не по слухам,
    От Бога...
25.01.20.