Черчилль - лимерик

Франк Туманов
Раз сморозил, напившийся дюже
Уинстон Черчилль гостям неуклюже:
“Демократия — дрянь!
Голосует в ней рвань!
Но другие системы аж хуже”.

Liquored up, Churchill liked to converse.
Talking politics, Winston would curse:
“All democracy’s trash!
We don’t act: we rehash.
But the other ‘arrangements' are worse."