Весь час

Евгений Ботвинко
Мені, якщо то було так важливо,
Зовсім не байдуже на тебе,
Я принесу тобі сміливо
Квіти у чарівнім букеті.

Я зоткаю тобі пано,
На котрім ти блукаєш десь,
Така красива, незабутня,
Ти зачаруєш всесвіт весь!

Ось так назойливо, пахабськи,
Я би до тебе причепився
І так весь час, що всі ми живи,
Із закоханням би дивився.