кок спокоен йог доволен

Аджна Божевильна
маргиналам
мадригалы
разудало
я
пою

нет
регалий
есть
штурвалы

фантазийное
меню

кок
спокоен
йог
доволен

в счастье
радостно
рулю

каждый
день
чего то
стоит

настоящее
люблю

фрики
ходят
под баалом
аромат
сегодня
пьют