Экинчи Гъазаль

Тебуев Шукур Шабатович
1.Къач джетгенлей сары нюрюн терк тёгюб,
Биргесине алыб келди джангуру.
2.Кёк кюкюреб, шыбла чыракъ джандырды,
Чарсха барыб, уллу этди дауурну.
3.Тохтамайын ыйыкъ барды джангуру,
Джюрегиме салды мени — джауурну.
4.Къачны джюзю джерге тюшюб ийлениб,
Кёрюнеди тёшегенча бауурну.
5.Бачха ичинде Селим къурар шынкъартны,
Джыйя эсе къауурсунну, къауурну.