Сен не джуртда болсанг да

Тебуев Шукур Шабатович
Сен не джуртда болсанг да,
Биринчи атлам джашауунга-
Ана тилингд,
Сен не пелиуан болсанг да,
Гёзенинге ол ачады
Эшик билим.
Акъылманны ёзенгисин тутсанг да,
Ана тилден башланады
Билим тининг.