Поетовi Вiктору Сталю

Юрий Тригубенко
Не сталеве серце,- кришталеве!
І чутливе. Ти його не край.
Гідність та хоробрість, як у лева.
Бруду не витримує! І край!…

Так не можна!.. Небу бути синім
Над Ужем, над схилами Карпат!
В день цей народила мати сина:
Чистий, наче в горах водоспад.

Хист поета в нім нехай буяє,
Наче квітка в травах полонин!
І Кохання зірка вічно сяє,
Всупереч нестриманості днин.




26.01.2020 р.
Світлина з Ін-ту.