В цьому свiтi

Клавдия Дмитрив
Є в цьому світі великому
Багато чого і безликого.

Є в цьому світі безмежному
Багато чого протилежного.

Є в цьому світі красивому
Перевага чомусь і бурхливому.

Є в цьому світі прекрасному
Багато старого й сучасного.

Є в цьому світі чудовому
Переваги чомусь кольоровому.

Є в світі цім дивовижному
Багато чого і престижного.

Є в світі цім загадковому
Переваги старому і новому.

Є в цьому світі казковому
Купання в тумані бузковому.

Є в світі цім старовинному
Щасливі у колі родинному.

Є в світі цім неспокійному
Багато чого і постійного.

То ж у цілому світі незнаному
Хай нічого не буде поганого!

12.01.2020 р.