Тан жиле

Гулия Илнуровна
Тан жиле мин булыйммы эллэ?
Битлэреннэн сыйпап утэргэ.
Тан жиле мин булыйммы эллэ?
Керфек очларыннан убэргэ.

Эллэ инде яваргамы булып лэйсэн янгыр?
Иреннэрен тэмен тоярга.
Кояш нуры булып эверелимме?
Сипкеллэрен булып кунарга.

Жэйге куе томан булыеммы?
Кочагыма сине торергэ.
Козге яфрак булып явыеммы?
Синен белэн вальс биергэ.

Эллэ инде кошлар булып сайрыйммы?
Жырларымны сина багышлап.
Эллэ сон кубэлэккэ эверелимме?
Яннарында синен уйнар идем очып.

Шулчак жаным бэлки анларсын син
Йорэгемдэ булган хислэрне.
Йогереп килеп кочарсын да мине
Кал диярсен, ярым, яннарымда минем гомергэ.

20.01.2020г.