Як жити довго...

Белякова Светлана Николаевна
Як жити довго...
Пам'ятати Заповіді Божі...
Кожен наш день у Господа порахований.
Швидкоплинний час
керує за нас...
Згадую рідних, котрих вже немає,
укусив би лікоть, та не дістанеш.
Були б ще живі, то кожного дня
не забувала б казати, як же я їх люблю.
Залишилась зернина гіркоти у Душі.
Кожен з нас бачить Світ по-своєму,
у кожного своя правда.
Але ми маємо усього 24 години - сьогодні,
мали учора й матимемо завтра...
Ми гості на Землі,з собою нічого не візьмемо,
навіть Душа наша і та
належить Господу.