Н ч кохання

Виктор Худаков 4
      
Ніч кохання пролетіла,
Все було як я хотіла
Бється серце мов шалене,
Був миленький біля мене.
Я і досі ще літаю
Нічку цю запамятаю,
Сяють в небі зорі- очі,
Щастя моє серце хоче.
   Приспів
Ми зустрілись слава Богу
І одну знайшли дорогу.
Її нічка підказала,
Назавжди серця звязала.
На землі святій і грішній,
Бережи любов Всевишній,
Буде син і буде мати
І можливість покохати.
    Приспів
Промайнула нічка темна,
Була зустріч не даремна,
Щастя зіронька ясна,
Зазирнула до вікна.
По землі любов крокує,
Від нудьги людей лікує,
Береже кохання Бог,
Вірне рішення обох.