хай буде щастя

Вера Деревьянко
Задоволена своей душою...
В спокої ночами солоденько спить


 я  желанна обцілована тобою...
І Серденько ритмічно торохтить...

Не тривож печаль
 мій ніжний  спокій
Біль терпіть не поплечу

Шлях життєвий не широкий...
Я красиво жить хОчу...



Коротесиньке моє життя
Шукаю  щастячко у себе на путях...