Однокласники, однокласники

Анатолий Ляпатинский
Пролетіли роки, мов у небі пташки,
розійшлись ми по білому світу,
а я згадую все ще, ту школу й роки
де навчався весь час, окрім літа.
Однокласники, однокласники,
так хотілось зустрітися з вами,
однокласники, однокласники,
розділила нас доля роками.
А як хочеться ще раз, побачити вас,
та згадати минулі роки,
лише знаю, що все це не втатило час
та колишні до школи стежки.
Нас лишилося так вже замало,
а ви всі ще, у мене в очах,
лише школа нас довго чекала,
що не вимовиш, все це в словах.