Ти ме чакай, Любов

Леналеночка3
За теб тази нощ си нарекох вода.
Ти ме чакай, любов! Аз ще дойда
и Наречена вода ще ти донеса.
Магична вода! За обич и вричане.
За радост най-мила, желана и тайна…
За докосване, усещане и искане.   
За сбъдване. И завинаги обичане.

Ти ме чакай, любов…
Ти ме чакай!

EL - sunny EL
06.01.2020


EN_fi_su_EL_Леналеночка