Ще дойда

Леналеночка3
Ще дойда при теб в полунощ,
когато във сън е потънал града
и в безлунната, хладната нощ 
моята топлина ще ти даря.

С горещите си устни ще те галя
с ръцете си  жар ще разнасям
по тялото ти  огньове ще паля.
Ще те искам. И ще те изгарям.

EL
Януари 2020


EN_fi_su_EL_Леналеночка