Между два бряга

Леналеночка3
Река от настроения и чувства,
понесла свята обич и мечти,
копнежи, радости житейски,
различни изпитания и тегоби.

Бреговете ми съвсем различни.
Единият е с топли слънчеви лъчи,
а другият е с мрачни облаци
и с мразовити есенни мъгли.

Единият -  ефирна, нежна ласка,
ухание на  пролетни треви,
на неизказани  желания…
и дивна песен на щурци.

Тишина от музика, копнения
феерия с най-топли цветове.
Свидни спомени, вълнения
Нови, вълшебни светове…

Ти! Ти си този бряг, Любими!
Брегът със топли слънчеви лъчи!
Моята Любов и сбъднати мечти!
И всичко! И всичко си ми ТИ!

EL
26.01.2020

Колажът е създаден от Иван Станков,
03.02.2020г.


EN_fi_su_EL_Леналеночка