так

Светлана Тысячная
Може рама буть оздобленням картини,
може з часом обернутись на тріски.
Океан ніколи не цікавить піна,
що то хвилями жбурляється в піски.
Для шедевру геній має шмат вуглини,
чи цеглини... скло, асфальт чи папірець...

І у кожної по-справжньому людини
неодмінно стане латаним терпець.